telefon +36 74 550 540
telefon info@knipl.com
Pinterest
Flickr
Facebook
Twitter
Tweets by KniplKft
Google+
Youtube
Blogger

Nagyobb darabszámú munkadarabok esetén a mártókádas előkezelést javasoljuk, mely egyaránt alumínium és vas alapanyagú munkadarabok kezelésére alkalmas. A mártó eljárásnak köszönhetően a folyadék kiválóan behatol a munkadarabok belső felületeihez, így tökéletesen alkalmas a nem síkfelületű munkadarabok kezelésére.


Milyen előnyökkel jár a mártó festés?

A vas és alumínium alapanyagok a gyártás számos területén megtalálhatóak, hiszen kiváló tulajdonságaiknak köszönhetően korszerű és minőségi elemekként funkcionálnak. Az alumínium és vas alkatrészek felhasználását azonban felületkezelési eljárás előzi meg.

A felületkezelés több változatban megvalósítható, melyek közül a mártó festés az egyik legtartósabb felületi védelmet jelenti. Az eljárás legnagyobb előnye hatékonyságában rejlik, hiszen több munkadarab egyszerre feldolgozható, ezáltal rövid határidővel megvalósíthatóak a megrendelői igények.

Mártó festéssel kapcsolatos kérdéseivel bátran keressen minket elérhetőségeinken, korszerű technológiával és tapasztalt szakemberekkel állunk rendelkezésére, hogy vállalkozása sikeresen működhessen!


Kádméretek: (Mély x Sz x H) 900 x 800 x 2.000 (mm)