telefon +36 74 550 540
telefon info@knipl.com
Pinterest
Flickr
Facebook
Twitter
Tweets by KniplKft
Google+
Youtube
Blogger

Magunkról

Cégünk, a Knipl Kft, több mint három évtizedes hagyománnyal rendelkező vállalkozás.
Fő profilunk
  • Festéstechnológiai berendezések gyártása és forgalmazása

  • Bérfestés

Tervezés, gyártás bonyhádi telephelyünkön történik, ahol 5500 m2-es gyártó bázis áll rendelkezésünkre. Hazánkban az elsők között jelentünk meg nyugati színvonalú, korszerű, környezetbarát, festéstechnológiai rendszerekkel.
 
Termékkörünk felöleli a felületkezelés teljes vertikumát, az előkezelő berendezésektől a korszerű bevonási technológiákig, s az ezt kiegészítő anyagmozgató rendszerekig, korszerű zárt és elfolyó rendszerű szennyvízkezelő technológiákig. Siemens PLC PC-vezérlést használunk.
 
Partnereinkkel kialakított jó kapcsolatunk minőségi munkáinknak köszönhető, amely minőség összeforrt a vevői igények maximális kielégítésével és a vállalási határidők pontos betartásával. A magas minőség folyamatos fenntartása érdekében cégünk a 2001. évtől a gyártás és tervezés területén egyaránt az ISO 9001-es szabvány szerint működik.
 
Fő profilunk:
  • Előkezelő sorok telepítése
  • KTL-ATL-berendezések gyártása
  • Korszerű szennyvízkezelő rendszerek gyártása
  • Automata porszóró kabinok, rendszerek gyártása
  • Oldószeres és vízbázisú festősorok gyártása
  • Duplafalú műanyag kabinok
  • Gáz vagy villamos energiával üzemelő beégető kemencék gyártása


Felületkezelés az igényeknek megfelelően

A felületkezelés a gyártótevékenységek valamennyi ágazatában jelen van, melyek közül a festéstechnológiai berendezések számos területen nélkülözhetetlen elemek, továbbá a kapcsolódó szolgáltatások szintén elengedhetetlen tevékenységnek számítanak.

A berendezések optimális működése és hosszú élettartama kiváló szakmai tevékenység eredménye. Gyakran speciális környezeti tényezőknek és felhasználási igényeknek megfelelően kell megtervezni és kivitelezni a festéstechnológiai berendezéseket, ami nem csupán képzett szakembereket, hanem komoly tapasztalatot is megkíván.

A festéstechnológiai berendezések rendszeres alkalmazása mellett azonban a bérfestés is fontos szerepet kap, hiszen számos tényező eredménye lehet, hogy nincs szükség a berendezésre, csupán alkalmanként, vagy ritka esetekben van igény a technológiára. Ilyenkor kiváló megoldást nyújt a bérfestés, mely során nélkülözhetetlen a megrendelő elképzeléseinek maximális megvalósítása, amit szakmai ismeretekkel és rutinnal kell ötvözni.

Kifogástalan minőségű festéstechnológiai berendezések gyártásáért, illetve bérfestéssel kapcsolatos szolgáltatásokért forduljon bizalommal cégünkhöz, hazai és külföldi megbízással egyaránt várjuk megkeresését!