telefon +36 74 550 540
telefon info@knipl.com
Pinterest
Flickr
Facebook
Twitter
Tweets by KniplKft
Google+
Youtube
Blogger

A különböző anyagmozgató rendszerek a munkadarabok biztonságos és költséghatékony szállítását biztosítják a festősorokon. A szállító berendezések az egyes  technológiai pozíciókat összekapcsolják, mely által a teljes festősor egy gyártási egységet képez. Berendezéseink egyedi tervezésűek, gyártásuk telephelyünkön történik. Ügyfeleinket egyedi akasztékok, kosarak kialakításával támogatjuk.


Korszerű, egyedi anyagmozgató rendszerek

Ahhoz, hogy egy festőüzemben zökkenőmentes gyártási folyamat legyen biztosítva, szükség van olyan anyagmozgató rendszerek kiépítésére, amelyek a lehető legjobban megfelelnek a sokszor egyedi igényeknek – struktúráknak.
A modern anyagmozgató rendszerek a folyamatok gépesítése valamint az emberi erőforrások átcsoportosítása, fejlesztése miatt fontos. Továbbá azért is, hogy az automatizált anyagmozgatás által csökkentve legyen a terméksérülés kockázata, ill. könnyebbé váljon a nehéz alkatrészek, munkadarabok automatizált mozgatása. Ahhoz azonban, hogy optimális legyen az anyagmozgató rendszer kihasználhatósága, törekedni kell arra, hogy az adott gyártási folyamathoz leginkább illeszkedő módszer legyen alkalmazva.

Cégünk ebben segít Önnek! Az egyedi anyagmozgató rendszerek, melyeknek elkészítését gondos tervezési folyamat előzi meg, az Ön igényei és az üzem adottságai szerint kerülnek kialakításra.

Szeretné, hogy üzemében a munkafolyamatok hatékonyabbak legyenek? Tájékozódjon weboldalunkon, és bátran keressen fel minket kérdéseivel!

Felsőpályás konvejorok

Széles körben elterjedt alkalmazását az teszi lehetővé, hogy a munkadarabot gyorsan, biztonságosan szállítja a technológiai pontok között. Kis helyigényű és közepesen nagy teherbírású. Egyik legnagyobb előnye, hogy szállítás közben a munkadarab nem foglal helyet a padozaton.

Alsópályás anyagmozgatás

Az egyes kezelő zónák, munkaállomások között a hatékony és intelligens anyagmozgatáshoz minden szükséges logisztikai rendszert, alsópályás szállítót,emelőasztalt, forgató rendszert biztosítunk. Legnagyobb előnye, hogy a nagyméretű és nagy tömegű munkadarabokat nem kell a padozatról magasra felemelni.  

Átemelő berendezések, technikai daruk

Nagy súlyú, nagy térfogatú munkadarabok gyors és biztonságos szállításának nélkülözhetetlen eszköze az egyes technológiai pontok között. 

Kiegészítő egységek

Mindenkori feladatuk a munkadarabok kezelése során a leghatékonyabb helykihasználás.