telefon +36 74 550 540
telefon info@knipl.com
Pinterest
Flickr
Facebook
Twitter
Tweets by KniplKft
Google+
Youtube
Blogger

Az energiahatékony, környezetbarát működésű előkezelőinkhez az alábbi kiegészítő technológiákat tudjuk szállítani:  

Légkezelés

A légkezelés magába foglalja a felületkezelő berendezéseknél keletkező gőzök elszívását, az elszívott levegő esetleges tisztítását, kidobását, valamint friss levegő pótlását. A légkezelés hővisszanyerő rendszerrel is kiegészíthető.

Előkezelő vezérlés

A berendezés központi vezérlése a vezérlőszekrényről történik. Az érintő képernyős monitoron a teljes folyamat nyomon követhető, kijelzésre kerülnek az üzemállapotok, technológiai paraméterek, hibajelentések stb. Lehetőség van a technológiai paraméterek naplózására, kinyomtatására. A rendszer alkalmas az energiafogyasztás adatainak a feldolgozására is. Előkezelő vezérlés: - Szelepek, motorok kádszintek, aktuális hőm., légelszívás stb. nyomon követése. - Minden egyes technológiai pozíció vezérlése külön történhet - Automata ill. kézi funkció szabadon választható: autom. funkcióban PLC szerint, kéziben a kezelő szerint. - nem megfelelő kádtérfogat, szint, hőm. kijelzésre kerül.  

Fürdőkarbantartás

Az általunk szállított előkezelő rendszerek fürdőkarbantartását több mellék berendezéssel biztosítjuk, melyek mind azt a célt szolgálják, hogy ügyfeleink az előkezelő fürdőket minél jobb minőséggel és minél hosszabb időtartamig használhassák.   E célt szolgálják többek között az alábbiak: - Olajleválasztás - Iszaptalanítás        Iszapprés        Szalagos-nyomásos szűrő

Vízkezelés

A technológiához szükséges ionmentes víz előállítását biztosítani kell, amelyre a legmegfelelőbb berendezések a fordított ozmózisos, vagy az ioncserés sótalanító berendezés.

Fűtésrendszerek

A fűtőrendszer feladata a melegüzemű zónák technológiai hőmérsékletének biztosítása. Előkezelő rendszereink fűtését melegvizes kazánokkal illetve hőcserélő rendszerekkel biztosítjuk. Amennyiben szükséges, úgy villamos fűtőbetéteket is használhatunk. Fűtésrendszereinkhez magas hatékonyságú kazánokat használunk, figyelembe vesszük a rendszer által kínált hővisszanyerési lehetőségeket is.