telefon +36 74 550 540
telefon info@knipl.com
Pinterest
Flickr
Facebook
Twitter
Tweets by KniplKft
Google+
Youtube
Blogger

Széles körben elterjedt alkalmazását az teszi lehetővé, hogy a munkadarabot gyorsan, biztonságosan szállítja a technológiai pontok között. Kis helyigényű és közepesen nagy teherbírású. Egyik legnagyobb előnye, hogy szállítás közben a munkadarab nem foglal helyet a padozaton.

Kézi konvejor

Kézi anyagmozgató rendszerek előnye a nagyfokú rugalmasság, helytakarékosság és a beruházás költséghatékony megvalósíthatósága. Knipl Kft. erősségének számít a kézi anyagmozgató rendszerek kombinációja szemcseszóró vagy porfestő berendezésekkel.

Egypályás gépi konvejor (folyamatos és szakaszos)

Számos előkezelő és festőberendezésünk részeként telepítettük ügyfeleink részére a teljes mértékben általunk tervezett és gyártott konvejor rendszereket. Alkalmazása könnyű, kis méretű munkadarabok esetén ajánlott. Konvejorokat szükséges hajtásokkal, feszítésekkel, süllyedő-emelkedő pályaszakaszokkal tervezzük

Power&Free anyagmozgatás (kétpályás konvejor)

Ügyfeleinknek saját tervezésű és teljes mértékben saját gyártású Power & Free rendszereinket tudjuk ajánlani, nagyméretű, nagytömegű, bonyolult technológiát igénylő munkadarabok esetén.