telefon +36 74 550 540
telefon info@knipl.com
Pinterest
Flickr
Facebook
Twitter
Tweets by KniplKft
Google+
Youtube
Blogger

Általában közepes és nagy mennyiségű termékekhez, jellemzően bérfestők és az autóipar számára. A munkadarabokat szakaszos üzemű átrakó gépek szállítják végig a teljes felületkezelő soron. Berendezéseink a kritikus, alakos munkadarabok esetén is hibátlan felület előkezelési eredményt biztosítanak a kosarakat / munkadarabokat a kádakban mozgató rendszerek és az optimális fürdőkeringtetés segítségével.

Szakaszos üzemű műanyag kádak

Az általunk gyártott műanyag kádak ideálisak bármilyen lúgos vagy savas közeg esetén. Lemezvastagságot a kád térfogatának megfelelően választjuk ki. A kádakat kívülről acél övekkel merevítjük, szükség esetén szigeteljük is. A műanyag nagy előnye a könnyű tisztíthatóság és a hosszú élettartam. A kádakat és a hozzájuk tartozó kiegészítő tárolókat/tartályokat többféle műanyagból is le tudjuk gyártani (PP-H, PE…).   Műanyag előnyei: - Kiemelkedően jó vegyszerállóság - Nagy felületi keménység, jó merevség - Hosszú élettartam - Jó hőszigetelő képesség - A nemesacélból készült kádakhoz képest kedvezőbb ár - Könnyű tisztíthatóság - Esztétikus megjelenés       Maximális ajánlott közeghőmérséklet: 70-75 Co  

Rozsdamentes kádak

75 Co-tól magasabb hőmérsékleteknél, agresszívabb közegeknél rozsdamentes vagy komplett saválló acélból készült kádakat ajánlunk. A kádakat kívülről rozsdamentes vagy saválló övekkel merevítjük. A fűtött kádak szigetelt kivitelűek, melyek az ügyfél igényeinek megfelelő burkolattal ellátottak.   A műanyag kádakhoz hasonlóan a fémkádakat is többféle fémből tudjuk legyártani (Normál acél, rozsdamente, saválló)   Az acélkádak előnyei: - Megfelelően kiválasztott anyag esetén jó vegyszerállóság - Hosszú élettartam - Jó alaktartósság - Könnyű tisztíthatóság - Esztétikus megjelenés - Magas közeg hőmérséklet (>75 Co)