telefon +36 74 550 540
telefon info@knipl.com
Pinterest
Flickr
Facebook
Twitter
Tweets by KniplKft
Google+
Youtube
Blogger

A porszóró technológia az elektrosztatikus feltöltődésen alapul, mely hatására a kiszórt pormennyiség a kezelendő munkadarabokon megtapad, amíg a kívánt rétegvastagságot el nem érjük. Porfestő rendszereink magukba foglalják a teljesen egyszerű filteres leválasztású falaktól kezdve egészen a ciklonos és filteres utószűrős duplafalú, polipropilén munkatérből álló, kézi porfestő rendszereket is.

Filteres porfestő kabinok

Költséghatékony megoldásként ajánljuk az egyszerűbb filteres porszóró kabinjainkat. Elsősorban kisebb bérfestőknek ajánlott, kézi anyagmozgató rendszerek kombinációjaként.

Ciklonos kézi porfestő kabin

A ciklonos kézi porfestő kabint azon beruházók figyelmébe ajánljuk, melyek elsősorban teljes felületkezelő sor beruházásában gondolkodnak. Ezen kabinok munkadarabokkal történő kiszolgálása nagyrészt gépi anyagmozgató rendszerekkel történik. A ciklonos kabin nagy előnye a szimpla filteres leválasztású kabinokkal szemben, hogy az esetleges színcsere alkalmával nem szükséges az utószűrő filtereinek cseréje. Így a berendezés gazdaságosabban üzemeltethető, valamint színcserekor az aktív munkaidő alatt nem szükséges a rendszer leállítása az utószűrő filterek cseréjéhez.

Műanyag technológia

A duplafalú műanyag felépítménynek köszönhetően a porszóró kabinok feltöltődése minimális. A műanyag kabinok előnye a könnyű tisztíthatóság, valamint a dolgozók színfelismerése nem romlik.