Bérfestés: költséghatékony, megbízható és gyors megoldás
Munkadarabok felületkezelésére van szükség, de nem éri meg erre alkalmas berendezést beszerezni? Használja ki a bérfestés nagyszerű lehetőségét!

A kifogástalan megjelenés, és a minél hosszabb időn keresztül tartó helytállás érdekében nem maradhat el a munkadarabok felületkezelése. Ez többféle módon zajlik attól függően, hogy mekkora, milyen alakú és súlyú termékekről van szó, és milyen területen kerül sor a használatukra.

A gyártást és a javítást követően is szükség van az egyes elemek kezelésére, amit a legtöbb esetben festéssel célszerű elvégezni. A szórásos és a mártó előkezelés, valamint a porszórás, és az egyéb módszerrel zajló bevonatok elkészítése nálunk gördülékenyen megoldható

Berendezések gyártásával foglalkozunk, azonban tudjuk, hogy számos esetben nincs szükség vagy nem éri meg saját eszközöket működtetni. Éppen ezért vállalunk bérfestést is, így megbízható kezekben, rövid idő alatt kivitelezhetőek a munkálatok.

Miért éri meg a bérfestést ránk bízni?

  • Egyszerűen alkalmazkodhat a megváltozott körülményekhez.
  • Gazdaságos felületkezelésre kerülhet sor kisebb és nagyobb mennyiség esetén is.
  • Kényelmesen és gyorsan oldhatja meg a feladatokat.
  • Korszerű és időtálló módszerek alkalmazásával valósíthatja meg a terveket.
  • Nem kell beruházni, a fenntartással, a karbantartással, a javítással foglalkozni.

Ha nem síkfelületű elemek festésére készül, szintén érdemes hozzánk fordulni. Precízen, minél rövidebb idő alatt látjuk el a teendőket. 

Kiemelt figyelmet fordítunk a környezetvédelemre, és a költséghatékony felhasználásra. Tapasztalt szakembereinkkel igyekszünk minden szempontból a legjobb megoldást nyújtani.

Alkalmazza a leginkább megfelelő felületkezelési eljárást anélkül, hogy saját berendezést működtetne! Bízza ránk a feladatok elvégzését, és legyen maximálisan elégedett! 

Minden fontos információt megtalál az általunk nyújtott módszerekről, ha pedig kérdése merül fel, készséggel állunk a rendelkezésére. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb együtt tudjunk működni! 


2023 SZE 20 07:19:03/