Miért rendeljen saját részre bérfestést?
A porszórásos bérfestés olyan szolgáltatásunk, amit magánszemélyeknek is el tudunk végezni. A festés felújításhoz ajánlott tevékenységünk.

A porszórásos bérfestés olyan szolgáltatásunk, amit magánszemélyeknek is el tudunk végezni. A festés felújításhoz ajánlott tevékenységünk.

A professzionális festés nálunk készül el

A porszórásos festés kiválóan alkalmas arra, hogy fém felületek kezelését, festését végezzék el vele. Az eljárás lényege, hogy az előzőleg megtisztított, zsírtalanított felületet műanyagalapú festékkel szórják be. Ez a festékréteg elektrosztatikusan feltöltődik és a fém munkadarab felületére tapad. Az eljárás végén a festékréteget stabilizálják egy speciális beégető kemencében, ahol a felületre ráolvad a festék.

Az összefoglalóból egyértelművé válik, hogy a porszóráshoz speciális eszközök és berendezések kellenek. Ezzel a módszerrel a festés eredménye magáért beszél, mert tartós és esztétikus egyszerre. A hagyományos festéshez képest számos előnnyel rendelkezik, ezért gyakran döntenek mellette. A cégek mellett a magánszemélyeknek is van oka porszórást és ehhez kapcsolódóan bérfestést igénybe venni.

Miért érdemes befektetni a festés megrendelésébe?

A bérfestés a szinterezés minden pozitívumát tudja nyújtani a lakossági ügyfeleknek is. Bármilyen fém tárgy, elem sokkal tartósabb festékréteget kap a porszórással, amit szakemberek készítettek a kézi eszközökkel. Az anyagok és eszközök beszerzését, a munkára szánt időt és az ezzel járó költségeket is meg tudja spórolni az ügyfél. Ha velünk készítteti a felületkezelést és a festést, a kezelésnek alávetett munkadarab jóval tovább szebb és újszerűbb marad, mint a hagyományos festési technológiákat követően. A kopásállóság, amit a festéssel kap, hosszú távon megéri a procedúrát, ráadásul oldószermentes festés történik.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a cégünk porszórással kapcsolatos tevékenysége és szeretné igénybe venni azt saját tulajdonban lévő bútorához, járművéhez, kerítéséhez vagy bármilyem, fém alapanyagú tárgyához, keressen minket bizalommal! A részletes tájékoztatást a bérfestéről a honlapunkon szereplő elérhetőségeken tudjuk megtenni.


2023 MÁJ 26/